5 Τρόποι Χρήσης της Up Expense κάρτας εξόδων!

17 Σεπτεμβρίου 2024Up Expense
5 Τρόποι Χρήσης της Up Expense κάρτας εξόδων!

Αν μόλις έλαβες την κάρτα εξόδων Up Expense ή αν σκέφτεσαι να την εντάξεις στην επιχείρησή σου για να διευκολύνεις τη διαχείριση των εταιρικών εξόδων, τότε βρίσκεσαι στο σωστό μέρος! Σ' αυτό το άρθρο, θα ανακαλύψεις πέντε τρόπους που μπορείς να αξιοποιήσεις αυτή την κάρτα και να κάνεις την corporate καθημερινότητά σου λίιιγο πιο εύκολη!😉

Πρώτα απ' όλα, τι είναι η Up Expense; 🤔

Η Up Expense είναι η εταιρική κάρτα που έχει γίνει η αγαπημένη πολλών επιχειρήσεων, και όχι άδικα! Γιατί; Πολύ απλά επειδή κάνει τη διαχείριση των εξόδων παι-χνι-δά-κι! Με τέσσερις διαφορετικές λύσεις, μπορείς να καταγράφεις, να αναλύεις και να ελέγχεις τα εταιρικά έξοδα με λίγα κλικ, χωρίς το άγχος των χαμένων αποδείξεων και των περίπλοκων διαδικασιών του εξοδολογίου.

Πάμε τώρα στους πέντε βασικούς τρόπους που μπορεί κάθε εργαζόμενος αλλά και επιχείρηση να χρησιμοποιήσει την Up Expense:

1.Καύσιμα και Ενέργεια

Δεν έχει σημασία πού βρίσκεσαι – Με την Up Expense μπορείς να εφοδιάζεις το εταιρικό σου αυτοκίνητό σε οποιοδήποτε πρατήριο καυσίμων και ενέργειας σε όλη την Ελλάδα. Είτε βρίσκεσαι σε μεγάλο αστικό κέντρο είτε ταξιδεύεις σε πιο απομακρυσμένες περιοχές, η κάρτα είναι πάντα δίπλα σου. Spoiler Alert: Τέλος στις αποδείξεις που μαζεύονται στο ντουλαπάκι του αυτοκινήτου!

2.Διόδια & Parking🚗

Το εταιρικό σου αυτοκίνητο ωστόσο, δεν χρειάζεται μόνο καύσιμα. Τα διόδια και το parking μπορούν να είναι μεγάλα έξοδα, ειδικά σε μεγάλες πόλεις ή ταξίδια εκτός πόλης. Η Up Expense λοιπόν, είναι εδώ για να πληρώσεις και τα διόδια και το parking, ακόμα και το πλύσιμο του εταιρικού σου αυτοκινήτου χωρίς να χρειάζεται πλέον να μαζεύεις μία-μία τις αποδείξεις!

3.Ανάγκες εταιρικού ταξιδιού🛫

Τι θα έλεγες να μπορούσες να καλύψεις όλα τα έξοδα του επαγγελματικού σου ταξιδιού με μία μόνο κάρτα; Είτε πρόκειται για το ξενοδοχείο, τα αεροπορικά εισιτήρια, είτε για τα επαγγελματικά γεύματα, η Up Expense είναι εκεί για να καλύψει κάθε σου ανάγκη. Οργάνωσε το ταξίδι σου χωρίς να ανησυχείς για το πώς θα διαχειριστείς όλα τα έξοδα!

4.Οικονομικές υπηρεσίες💰

Οι οικονομικές υπηρεσίες μπορεί να ακούγονται βαρετές, αλλά είναι απαραίτητες για μια επιχείρηση. Ευτυχώς, με την Up Expense οι επιχειρήσεις μπορούν να πληρώνουν διάφορες αναγκαίες υπηρεσίες, όπως λογιστικά ή φοροτεχνικά, χωρίς μετά να ακολουθούν οι χρονοβόρες διαδικασίες των εξοδολογίων. Όλα γίνονται γρήγορα και απλά!

5.Εκπαιδεύσεις και Σεμινάρια🤓

Στη σύγχρονη εποχή, η συνεχής εκπαίδευση εντός των εταιριών είναι σημαντική. Με την Up Expense, οι οργανισμοί μπορούν να καλύψουν το κόστος συμμετοχής σε επαγγελματικά σεμινάρια και εκπαιδευτικά προγράμματα εύκολα. Είτε πρόκειται για ένα γρήγορο workshop είτε για πολυήμερα σεμινάρια, μπορούν να πληρώσουν με την εταιρική κάρτα εξόδων και να είναι συγκεντρωμένα όλα τα έξοδά της επιχείρησής στο portal!

Σκανάρισμα Αποδείξεων - Άφησε το Άγχος στην Άκρη!

Τώρα θα αναρωτιέσαι… τι γίνεται με τις αποδείξεις; Η Up Expense κάνει και αυτό το κομμάτι πάρα πολύ εύκολο. Απλά σκανάρετε απλά την απόδειξη μέσα από το app και αυτή ανεβαίνει αυτόματα στο σύστημα. Χωρίς να χρειάζεται να κρατάς αποδείξεις που συχνά χάνονται ή σκίζονται. Έτσι, εξοικονομείς χρόνο και ενέργεια, και κυρίως απαλλάσσεσαι από το άγχος της διαχείρισης των εξόδων στο τέλος του μήνα!

Ουσιαστικά, Up Expense είναι ο σύμμαχος που κάθε επιχείρηση και εργαζόμενος χρειάζεται, τόσο στην καθημερινότητα όσο και στα επαγγελματικά ταξίδια. Δεν είναι απλώς μια εταιρική κάρτα – είναι ένα εργαλείο που απλοποιεί τη διαχείριση των εξόδων και δίνει στους εργαζόμενους την ελευθερία να εστιάσουν στα tasks τους, ενώ ταυτόχρονα προσφέρει άνεση και διαφάνεια στην εταιρία.💙

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε όλες τις τελευταίες ενημερώσεις για την Up Hellas και τα προϊόντα μας.

Συναινώ στη χρήση των παραπάνω στοιχείων μου από την Up Hellas, προκειμένου να ενημερωθώ για τα προϊόντα της, βάσει και του Γενικού Κανονισμού για την Προστασία Προσωπικών Δεδομένων που ισχύει από 25/5/2018.

arrow-image