Γιατί τα εταιρικά προνόμια είναι τόσο σημαντικά στη σημερινή εποχή;🤔

14 Οκτωβρίου 2024Η ομάδα της Up
Γιατί τα εταιρικά προνόμια είναι τόσο σημαντικά στη σημερινή εποχή;🤔

Το ξέρατε ότι 3 στους 4 εργοδότες παγκοσμίως έχουν αλλάξει τις πολιτικές τους ώστε να αυξήσουν την ευημερία των εργαζομένων με στόχο την αύξηση της ικανοποίησης τους; (😎Ναι, αλήθεια λέω – Μπορείτε να δείτε και την σχετική έρευνα)

Γιατί όμως το ποσοστό είναι τόσο μεγάλο; Γιατί εστιάζουμε στα εταιρικά προνόμια;

Ο λόγος είναι ότι ένα ολοκληρωμένο πακέτο εταιρικών προνομίων δείχνει ότι η εταιρεία εκτιμά τους εργαζομένους της - αυτό οδηγεί σε υψηλότερα ποσοστά διατήρησης, στη βελτίωση του ηθικού του προσωπικού και στη δημιουργία μιας πιο αφοσιωμένης και παραγωγικής ομάδας.

Κάθε εργαζόμενος έχει μοναδικές ανάγκες και ορίζει την ευημερία με διαφορετικό τρόπο. Για αυτό και οι εταιρικές παροχές διαφέρουν· οι πιο δημοφιλείς παροχές είναι συνδεδεμένες με την υγεία και την ευεξία, την οικονομική ασφάλεια των εργαζομένων, την ισορροπία μεταξύ εργασιακής και επαγγελματικής ζωής, την επαγγελματική ανάπτυξη των εργαζομένων, με την αναγνώριση και τη δημόσια επιβράβευση και φυσικά με τις παροχές σίτισης.

✅Ευκαιρίες για εκπαίδευση, αποζημίωση για σπουδές και προαγωγές βοηθούν τους εργαζόμενους να αναπτύξουν τις δεξιότητές τους και να προοδεύσουν στην καριέρα τους, ενδυναμώνοντας την παρουσία τους εντός του οργανισμού.

✅Συνταξιοδοτικά προγράμματα, μετοχές και υπηρεσίες οικονομικού σχεδιασμού προσφέρουν στους εργαζόμενους αίσθηση οικονομικής σταθερότητας και ασφάλειας για το μέλλον, μειώνοντας το άγχος για την μακροπρόθεσμη οικονομική τους κατάσταση.

✅Επιπλέον ημέρες αδείας, ευέλικτο ωράριο και γονική άδεια επιτρέπουν στους εργαζόμενους να ισορροπούν καλύτερα την επαγγελματική και προσωπική τους ζωή.

✅Προγράμματα που αναγνωρίζουν και επιβραβεύουν τους εργαζόμενους για την σκληρή δουλειά και τα επιτεύγματά τους μπορούν να ενισχύσουν το ηθικό και την παρακίνηση, δημιουργώντας ένα θετικό εργασιακό περιβάλλον.

✅Η τακτική μηνιαία παροχή σίτισης που εξασφαλίζει στους εργαζομένους το καθημερινό τους γεύμα, καφέ και τα ψώνια τους στο super market.

✅Παροχές όπως η επιπλέον ιατρική ασφάλιση, οι συνδρομές σε γυμναστήρια και τα προγράμματα ευεξίας βοηθούν τους εργαζόμενους να διατηρούν την σωματική και ψυχική τους υγεία, μειώνοντας το άγχος και τις απουσίες.

Κάπου εδώ έρχεται η Up Hellas να υποστηρίξει εταιρείες και εργαζομένους!💪🏻

Πώς; Με τις κάρτες σίτισης Up Eat, που έχουν το μεγαλύτερο δίκτυο συμβεβλημένων καταστημάτων εστίασης αλλά.. και την καλύτερη εμπειρία χρήστη, για να είναι πάντα ευχαριστημένοι τόσο οι εργαζόμενοι όσο και οι εταιρίες!😊

Εκτός όμως από τις ασυναγώνιστες κάρτες σίτισης, η Up Hellas μπορεί να ενισχύσει το wellness των εργαζομένων με το απόλυτο εταιρικό προνόμιο: την εταιρική συνδρομή άθλησης Fitpass, που εξασφαλίζει στους εργαζομένους πρόσβαση σε εκατοντάδες χώρους άθλησης αλλά και σε γραμμή ψυχολογικής υποστήριξης!

Με αυτούς τους τρόπους λοιπόν, οι εργαζόμενοι παραμένουν χαρούμενοι, τι πιο ωραίο;❤️

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε όλες τις τελευταίες ενημερώσεις για την Up Hellas και τα προϊόντα μας.

Συναινώ στη χρήση των παραπάνω στοιχείων μου από την Up Hellas, προκειμένου να ενημερωθώ για τα προϊόντα της, βάσει και του Γενικού Κανονισμού για την Προστασία Προσωπικών Δεδομένων που ισχύει από 25/5/2018.

arrow-image