Up Fuel από την Up Hellas… όχι μόνο μία κάρτα καυσίμων!

11 Ιουλίου 2024Up Products
Up Fuel  από την  Up Hellas… όχι μόνο μία κάρτα καυσίμων!

Η Up Hellas εδώ και λίγους μήνες έχει λανσάρει τη δικιά της λύση για διαχείριση εταιρικών εξόδων, την Up Expense κάρτα, η οποία σχεδιάστηκε με γνώμονα την απλοποίηση και βελτίωση στη διαχείριση των εταιρικών εξόδων κάθε επιχείρησης, εξαλείφοντας επιτέλους την πολύπλοκη διαδικασία του εξοδολογίου. Η Up Expense κάρτα εξόδων προσφέρει τέσσερις διαφορετικές λύσεις, από τις οποίες η κάθε επιχείρηση μπορεί να επιλέξει αυτή που της ταιριάζει περισσότερο, προσφέροντας με αυτόν τον τρόπο απόλυτη αμεσότητα και ευελιξία. Ανάμεσα σε αυτές τις τέσσερις λύσεις, βρίσκονται δύο που αφορούν αποκλειστικά τα καύσιμα και τα έξοδα των εταιρικών αυτοκινήτων. Ποιες είναι αυτές; Οι λύσεις Fuel και Fuel+

Γιατί το εταιρικό αυτοκίνητο δε χρειάζεται μόνο καύσιμα:

Αναγνωρίζοντας την ανάγκη που υπάρχει στην αγορά για κάρτες καυσίμων, η Up Hellas δημιούργησε όχι μία, αλλά δύο λύσεις , που αφορούν αποκλειστικά την εταιρική μετακίνηση. Ας τις δούμε λίγο πιο αναλυτικά:

Fuel: Η λύση αυτή προσφέρει ευελιξία με ένα μηνιαίο όριο και αποδοχή σε όλα τα πρατήρια της Ελλάδας, ιδανική για επιχειρήσεις που επιθυμούν να ελέγχουν συγκεκριμένα τα καύσιμα και την ενέργεια των εταιρικών αυτοκινήτων τους.

Fuel+: Η δεύτερη και πιο premium λύση, παρέχει μια ολοκληρωμένη εμπειρία που καλύπτει όλα τα έξοδα των εταιρικών αυτοκινήτων, από τα καύσιμα και τη στάθμευση μέχρι τα διόδια και τις συντηρήσεις του αυτοκινήτου. Και το καλύτερο; Εκτός από αποδοχή σε όλα τα πρατήρια καυσίμων και ενέργειας της χώρας, γίνεται αποδεκτή και στο εξωτερικό!

Γιατί Up Fuel;

Η Up Fuel δεν είναι απλώς μια εταιρική κάρτα καυσίμων. Προσφέρει απόλυτη ευκολία και ευελιξία στη διαχείριση των εξόδων μετακίνησης, καλύπτοντας όλες τις ανάγκες ενός εταιρικού οχήματος. Με την ψηφιοποίηση των εταιρικών εξόδων μετακίνησης, οι επιχειρήσεις εξοικονομούν χρόνο και χρήματα, αποφεύγοντας τη γραφειοκρατία και τις χαμένες αποδείξεις, και λαμβάνουν μηνιαία reports για πλήρη οργάνωση. Η κατηγοριοποίηση εξόδων μέσω Pool Accounts διευκολύνει τη διαχείριση των εξόδων κάθε τμήματος, ενώ η διαχείριση προϋπολογισμού και η αποθήκευση αποδείξεων παρέχουν πλήρη έλεγχο και οργάνωση.

Ψηφιακή Διαχείριση και Ευελιξία

Η ψηφιακή διαχείριση μέσω του εύχρηστου portal της Up Hellas επιτρέπει στις επιχειρήσεις να παρακολουθούν και να διαχειρίζονται όλα τα έξοδά τους εύκολα και γρήγορα. Με τις λύσεις καυσίμων Fuel και Fuel+, οι επιχειρήσεις μπορούν να διαχειρίζονται τις ανάγκες μετακίνησης των εταιρικών οχημάτων τους με πλήρη έλεγχο και διαφάνεια.

Οι κάρτες Up Expense προσφέρουν ευελιξία, άμεσο έλεγχο και δυνατότητα εξατομίκευσης, κάνοντας τη διαχείριση των επαγγελματικών ταξιδιών και των εταιρικών αυτοκινήτων πιο απλή και αποτελεσματική. Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τις λύσεις καυσίμων της Up Hellas, επισκεφθείτε τη σελίδα μας.

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε όλες τις τελευταίες ενημερώσεις για την Up Hellas και τα προϊόντα μας.

Συναινώ στη χρήση των παραπάνω στοιχείων μου από την Up Hellas, προκειμένου να ενημερωθώ για τα προϊόντα της, βάσει και του Γενικού Κανονισμού για την Προστασία Προσωπικών Δεδομένων που ισχύει από 25/5/2018.

arrow-image